Granngården Kristianstad

Öppet
Jochums väg
Visa vägen dit
044-33 88 80
56.023, 14.117
Öppettider
 • måndag
  09.00 - 19.00
 • tisdag
  09.00 - 19.00
 • onsdag
  09.00 - 19.00
 • torsdag
  09.00 - 19.00
 • fredag
  09.00 - 19.00
 • lördag
  10.00 - 16.00
 • söndag
  11.00 - 16.00
Kartöversikt

13. aug 2014 kl. 13:29

Det är jag som är den tatuerade kvinnan. Jag brukar dölja mina tatueringar, jag vill inte att kunder ska få förutfattade meningar. Den här dagen var det dock 30 grader i butiken och en T- shirt var behövlig. Jag har varit otroligt ledsen över denna händelsen. Jag visste inte att jag var utpekad i offentligheten på det här sättet. Det är nämligen inte Granngården denna mannen recenserat utan det är mig. Jag tänker inte ta upp denna händelse här, det tycker jag bara är löjligt och jag skulle aldrig syssla med pajkastning. Har jag problem med en enskild människa så tar jag det med den människan. Det är inte svårare än så. Att jobba som säljare innebär att bry sig om sina kunder, butiken och även produkterna vi säljer. Jag kan bara utgå från mig själv. Jag skulle aldrig betala fullt pris för en dyr produkt om produkten har repor, är glapp eller inte fungerar som en helt ny vara ska fungera. Jag är förälder själv, mina barn är fyra och sex. Jag jobbar inte bara i butik. Jag är också kund i massa butiker. Mina barn håller mig i handen när vi är i butiker där det finns produkter som är olämpliga för barn att vara på eller vara nära. Dels för att jag skulle skämmas om något gick sönder men också för att jag är rädd om mina barn och inte vill att de ska göra sig illa. Vill de leka, så går vi till lekparken, stranden eller för barn avsett ändamål. Jag avslutar med att säga att jag försöker verkligen att förstå varför den här personen tagit så illa vid sig när allt jag gjorde var att säga: - Ursäkta, men jag måste bara säga att den här maskinen är ingen leksak utan en maskin som vi ska sälja. Till Tommy; jag känner inte dig, men jag är tacksam för att det finns människor som dig. Saknar ord. Tack.

06. aug 2014 kl. 21:52

Är inne två ggr i veckan och köper foder och är alltid lika nöjd. Tycker du har snygga tatueringar. ;)

06. aug 2014 kl. 21:18

Ytterligare bevis på att det finns rövhål överallt. Personalen på granngården gjorde helt rätt. Era barn och barnbarn ska inte sitta och leka på produkter som jag kanske vill köpa sen. Det finns gott om lekplatser dit ni kan ta era barn. Låter ni barnen leka i bilaffärer också? Är supernöjd med denna butik och personalen är alltid trevlig och professionell.

05. aug 2014 kl. 8:59

Allför ofta ser man barn som tror att det är ok att bete sig som man vill i butiker. Och det värsta är när föräldrar blundar för det . Det är ingen lekplats utan en butik som ni är gäst i. Och vad spelar det för roll om hon var tatuerad? Ta ansvar för era barn istället vill ni att dom ska leka så ta dom till en lekplats där man ska leka. Vem har ansvaret tror du om något händer när dom klättrar på en gräsklippare? Det är visningar som står i butiken ungen lekplats. Så ta ert ansvar istället för att klaga på dom som gör sitt jobb.

16. jul 2014 kl. 12:35

Var idag den 16/7 på Granngården för att lösa in en medlemsförmån för 50:-
Vi hade ett 2 årigt barnbarn med oss som flyttade på några leksaksklippare och satt på en åkbar klippare, en anställd tatuerad kvinna i 40 års ålder kom och körde bort barnbarnet och sa att det var ingen lekplats.
Märkligt det var full av leksaker där.
Vi kasade vår medlemsförmån i papperskorgen utanför.
Mycket dåligt att man är oförskämd mot ett litet barn
Vi kommer aldrig mer att besöka Granngården
Christer Bagan

Fler i denna kategori