Frågor och svar om Öppettider

Vad är Öppettider?

Öppettider samlar alla öppettider du behöver.

Öppettider är gjort för dig som någon gång kommit till en butik som redan stängt. Och till dig som följt skyltar till en sedan länge stängd bensinmack med enda alternativ den du passerade för en timme sedan. Och till alla som gillar att enkelt få fram öppettider, adresser, navigering, och för att lämna kommentarer på butiker och ställen.

Vad kan jag använda Öppettider till?

Med Öppettider kan du hitta aktuella uppdaterade öppettider till det mesta, samt lägga in dina favoritställen och lämna betyg och omdömen. Saknar du något ställe så säg gärna till! Vi gör gärna grovjobbet i att gräva fram öppettider.

  • Var hittar jag närmsta elbutik?
  • Har fotobutiken söndagsöppet?
  • Hur länge har jag på mig innan posten stänger?
  • När öppnar fiket?
  • Var hittar jag en gratis Wifi-anslutning?

Frågor som dessa och många andra får du svar på genom att söka hos oss. Använd gärna våra mobila appar. Vi har även en superenkel mobil webbplats för när du har långsamt internet så som t ex på ett internetcafe i Thailand eller i någon avkrok av sydamerika (jodå, öppettider-sajter för fler länder är på gång! Vill du vara med?).

Är öppettider gratis?

Ja. Tjänsten är reklamfinansierad. Det funkar inte perfekt än, men vi hoppas att reklamen i anslutning till sökresultaten på lite sikt ännu oftare ska pricka rätt. Sökning efter Blomsterlandet bör kanske helst visa reklam och förslag på annat trädgårdsrelat.

Behöver ni hjälp?

Alltid. Ju fler vi är som använder tjänsten, desto bättre blir den. Ser du att något saknas så kan du lägga in nytt direkt.

Hur lägger jag till ett ställe i Öppettider?

Tryck på "lägg till" uppe till höger. Det är enkelt och gratis. Tack för din hjälp! Och om du har många att lägga till så gör vi det gärna med automatik.

Vilka slags ställen kan jag lägga till?

Vi ber dig att bara lägga in sådant som har öppettider. Bra exempel är butiker, caféer och barer, frisörer, med mera.

Hur väl uppdaterad är informationen?

Ställen som matas in manuellt av användare kan ibland ligga efter i uppdatering. Vi arbetar löpande med att få även dessa att hållas uppdaterade mera automatiskt.

Hur kan jag korrigera ett ställes information och tider?

Öppna sidan med butikens eller ställets öppettider. Strax under öppettiderna står en text om att rapportera fel - tryck där och tack på förhand!

Öppettider Sverige