Coop Konsum Avenyn

Öppet
Öppettider
 • måndag
  08.00 - 23.00
 • tisdag
  08.00 - 23.00
 • onsdag
  08.00 - 23.00
 • torsdag
  08.00 - 23.00
 • fredag
  08.00 - 23.00
 • lördag
  08.00 - 23.00
 • söndag
  08.00 - 23.00
Avvikande öppettider
 • Valborgsmässoafton, 30. apr
  Öppettider ej angivna
Kartöversikt

31. maj 2022 kl. 19:25

Att: Butikschefen
Hej!
2022-05-13 inhandlade jag lammytterfilé för den aktningsvärda summan 269 kr och 59 öre. Ett favoritkött! För första gången någonsin visade sig ytterfilén ha samma mörhet som en vältrampad skosula. Har aldrig hänt mig förr. Det handlade dessutom om ”Änglamark”. Inte så god reklam.
Den 15 maj beklagade jag mig för ”Maria” som hade jouren. Hade inte med kvittot så vi kom överens om att jag skulle ta med det nästa gång. Ingen skugga må falla över Maria.
Lite senare samma dag återvände jag med kvittot. Maria hade hunnit gå, men två yngre medarbetare, varav en hette ”Melissa” litade på min hänvisning till Maria och gjorde ett ”återköp”. Vi blev alla lika förvånade när systemet lämnade tillbaka 19 kr.
Efter ett intensivt grubblande kom vi gemensamt fram till att systemet inte klarade att jag använt en av mina många värdcheckar vid betalningen av lammet mm. Jag är storanvändare av mitt Medmerakort och plockar noggrant ut mina poäng. Viktigt här är att jag inte ser mina värdechecker från Coop som någon slags välgörenhet eller välvilligt rabatterbjudande utan som en affärsuppgörelse mellan mig och Coop.
Melissa, ingen skugga över henne heller, rådde mig att kontakta ”Poängshop” och ställa dem mot väggen. De får återföra poängen till ditt poängsaldo, Kreativt, tänkte jag.
Eftersom jag är en utomordentligt tålmodig person så gjorde jag så. Påföljande arbetsvecka då alla var i tjänst och fyllda av en stark ambition att göra kunderna nöjda och glada med aktiv problemlösning så ringe jag ”Poängshop”.
Poängshop hade en modern, dvs lång, telefonkö. Men jag är som sagt tålmodig och kom fram. En klart proffsig kvinna redde kort och koncist ut begreppen. ”Poängshop” svarar för poängen, Coop Avenyn svarar för sina skosulor. Butiken har hela ansvaret.
Jag grät en liten skvätt i luren om fattigpensionärer mm (vi förträngde då båda att det handlade om lammyttrfilé för 569 kr/kilot) och den proffsiga damen lovade att hon skulle kontakta Coop Avenyn och plädera för min sak.
Sen dess har det varit öronbedövande tyst i frågan.
Käre butikschef , hur går det?
Hej hopp
Arne Heldtander

Fler i denna kategori