BR Leksaker Valbo, Gävle

Öppet 1 t. 34 min. till
Valbovägen 307- 309
81832 Valbo
Visa vägen dit
07 57 28 2243
60.63229, 16.98806
Öppettider
 • måndag
  10.00 - 20.00
 • tisdag
  10.00 - 20.00
 • onsdag
  10.00 - 20.00
 • torsdag
  10.00 - 20.00
 • fredag
  10.00 - 20.00
 • lördag
  10.00 - 18.00
 • söndag
  11.00 - 18.00
Kartöversikt

02. nov 2021 kl. 16:22

Översiktsplan för politik och religionskrig .
Militärstyrkornas krig kommer att börja. Och hur förbereder man sig för det. Jag tror att jag pratade om soldat Armstyrka med mycket regim. Det finns starka länder och svaga länder i militärstyrkan. Staden i samhället och landets krigsmästarplan för politik och religion har krig redan gjorts genom regeringsöverenskommelsen.
Politik och religion krig så viktigt för fall av konflikter. Det är huvudfrågan. Många platser, såsom all kyrklig religion och alla samhällen är så viktigt att sprida för Master Plan till politik och religion konflikter.
Det finns många färdigheter för att designa War.
Jag kommer att nämna faktorer för att utveckla krig.

Konflikt, all religion i kyrkan
provocera, alla samhällsföretag och industri.

Krigsdesign Religion i kyrkan är ett viktigt sätt att kriga.

Krigsdesign Politik på gemenskapsföretag och industri detta är en annan kärna av vägen för krig.
Masterplanen
det här är en enorm stor avdelning.
Jag pratar med hela regimen i världen. Det finns ett svagt land att lätt erövra. Politiken och religionskonflikterna beror på vem som kommer att besegra och erövra varandra.
Detta är den moderna mästarens krigsdesign och konflikter mellan politik och religion.

USA fördömer rapporterade attacker i Chin State
Du prenumererar på pressmeddelanden för det amerikanska utrikesdepartementet. Denna information har nyligen uppdaterats och är nu tillgänglig.

USA fördömer rapporterade attacker i Chin State
31/10/2021 14:32 EDT

Ned Price, avdelningens talesperson

USA är allvarligt bekymrat över rapporter om grova kränkningar av mänskliga rättigheter som burmesiska säkerhetsstyrkor har vidtagit i delstaten Chin, inklusive rapporter om att styrkor har satt eld på och förstört mer än 100 bostäder samt kristna kyrkor. Vi fördömer sådana brutala handlingar av den burmesiska regimen mot människor, deras hem och platser för tillbedjan, som blottar regimens fullständiga ignorering av livet och välfärden för Burmas folk. Dessa avskyvärda attacker understryker det akuta behovet av att det internationella samfundet ställer den burmesiska militären till svars och vidtar åtgärder för att förhindra grova kränkningar och kränkningar av mänskliga rättigheter, inklusive genom att förhindra överföring av vapen till militären.

Vi är också djupt oroade över de burmesiska säkerhetsstyrkornas intensifiering av militära operationer i olika delar av landet, inklusive i Chin State och Sagaing-regionen. Vi uppmanar regimen att omedelbart upphöra med våldet, släppa alla de orättvist fängslade och återställa Burmas väg till inkluderande demokrati.

Vi kommer att fortsätta att främja ansvarsskyldighet för det fruktansvärda våld som har begåtts och fortsätter att utövas av regimen mot Burmas folk. Vi kommer att fortsätta att stödja Burmas folk och alla som arbetar för att återställa Burmas demokratiska väg och en fredlig lösning på krisen.

Fler i denna kategori